Ortaköy İlkokulu

WEB https://artvinortakoy.meb.k12.tr
Adres : Ortaköy/ARTVİN
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; Geçmişinden ilham alarak geleceğe ışık tutan,bizi biz yapan değerleri özümsemiş,çağımızın tüm gelişmişliğine ayak uyduran hatta yön veren, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; İyi ve başarılı bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünden hayata ve üst öğrenime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen,milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2017